Uitzending
Tijd voor MAX - Marjan Berk

Marjan Berk

Tijd voor MAX

7-2-2011

| 1504 x bekeken | 0 reacties
6
Nederland telt meer dan een miljoen 75-plussers. Stichting GetOud werkt samen met deze plussers. In ‘Wat ik later wilde worden’ kiezen 75-plussers het beroep dat zij eigenlijk hadden willen doen, maar nooit gedaan hebben. Bij ons zijn de reportages te zien.

Volgens de planning moet Bernice Notenboom in Timboektoe zitten, maar is dat ook gelukt? Een update. En Laura Fygi treedt op!

Te gast: Marjan Berk.
Ze is 78 jaar, maar van met pensioen gaan moet Marjan Berk nog niets weten. Haar in januari 2011 verschenen roman, Ik neem toch een hond, vertelt het verhaal van Lena die in het klimmen der jaren terugkijkt op haar leven, relaties, kinderen, werk en dilemma's.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Marjan Berk is uitgezonden op maandag 7 februari door MAX. Te gast waren Laura Fygi en Marjan Berk. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Nederland telt meer dan een miljoen 75-plussers. Stichting GetOud werkt samen met deze plussers. In ‘Wat ik later wilde worden’ kiezen 75-plussers het beroep dat zij eigenlijk hadden willen doen, maar nooit gedaan…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten