Uitzending
Tijd voor MAX - Licht

Licht

Tijd voor MAX

18-1-2017

| 1628 x bekeken | 0 reacties
8
Luna Zegers, Laurens van Rooyen, Gemma Venhuizen, Tim en Tom Coronel en Francis Kuijk. Zangeres Luna Zegers is te gast. Luna werd gegrepen door de flamenco en studeerde als eerste niet-Spaanse af in deze muziekstijl aan het conservatorium van Barcelona. Verder komt componist Laurens van Rooyen bij ons langs. Hij is betrokken bij het nieuwe MAX-programma 'Gouden Jaren: IndonesiŽ'. Hierin reizen acht bekende landgenoten op leeftijd voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van IndonesiŽ. Ook te gast is journalist en fysisch geoloog Gemma Venhuizen. Gemma is gefascineerd door het fenomeen licht. Licht beÔnvloedt onze stemming en onze gezondheid, maar hoe gaat dat in zín werk? Aan tafel zitten ook Tim en Tom Coronel. Ze zijn net terug uit Buenos Aires, daar finishten ze als eerste en tweede in het individuele- en lichte auto's klassement van de Dakar-rally. In de keuken staat Francis Kuijk, finaliste van het vorige seizoen van Heel Holland Bakt. Francis is Australische en maakt Anzac biscuits.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Laurens van Rooyen en Tom Coronel te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Licht werd uitgezonden op woensdag 18 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten