Uitzending
Tijd voor MAX - Joke Bruijs

Joke Bruijs

Tijd voor MAX

2-4-2009

| 891 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Zo ging dat toen... .... Trouwen. Het gebeurt weer steeds vaker. Met de tradities van toen met elkaar in het echt verbonden worden. Eén ding is voor iedere generatie hetzelfde: de liefde en verliefdheid. Verliefdheid is iets van alle tijden en van iedereen. In eeuwenoude mythen en sagen wordt de liefde bezongen en beschreven van over de hele wereld. Verliefdheid is de basis van alles. Thijs van der Veen schreef er een boek over. In Tijd voor MAX praten we met hem.

Verder in Tijd voor MAX:

- Modespecialist Rick Moorman geeft tips over hoe u
  kleding mooi houdt en vlekken verwijdert 
- De historische gebeurtenissen van 2 april en een
  regioreportage

Te gast is Joke Bruijs. Op haar vijftiende begon Joke met optreden met radio-orkesten. Niet lang daarna tourt zij langs de theaters met Jan Blaaser en Mini en Maxi. In 2005 staat zij naast Ron Brandsteder en André van Duin in de Andre van Duin Jubileumshow. De laatste jaren kennen we haar vooral van televisie. In de serie Toen Was Geluk Heel Gewoon vertolkt zij de rol van Nel Kooiman. Deze serie gaat vanaf 7 april 2009 haar laatste reeks in. Met Joke Bruijs blikken we terug en kijken we vooruit.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Joke Bruijs is uitgezonden op donderdag 2 april door MAX. Te gast was Joke Bruijs. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie