Uitzending
Tijd voor MAX - Hugo Borst

Hugo Borst

Tijd voor MAX

2-11-2016

| 947 x bekeken | 0 reacties
5
Kunstenares Marte Röling, Hugo Borst, winnares van Heel Holland Bakt Annemarie Pronk, STOMP en meer! Kunstenares Marte Röling is te gast bij Tijd voor MAX. Marte is bij het grote publiek vooral bekend van haar staatsieportretten van toenmalig koningin Beatrix en prins Claus, en van de straaljager die jarenlang in haar achtertuin stond geparkeerd. Op dit moment is er in Kasteel het Nijenhuis, een dependance van Museum de Fundatie in Zwolle, de dubbeltentoonstelling Droomwerk. De tentoonstelling bestaat zowel uit recente sculpturen en beschilderde foto’s van Marte zelf als kleurrijke expressieve doeken van de hand van haar moeder, de schilderes Martine Antonie.

Verder een gesprek met sportjournalist Hugo Borst, van wie vorige week een manifest verscheen over de slechte kwaliteit van de ouderenzorg in Nederland. Zijn aanklacht maakte veel los: gaat er nu eindelijk ook iets gebeuren?

Heel Nederland zag hoe Annemarie Pronk op zondag 23 oktober de Beste Thuisbakker van Nederland werd. Woensdag staat ze voor het eerst in de keuken van Tijd voor MAX.

Tenslotte te gast: de Britse percussie-sensatie STOMP die zelfs uit vuilnisbakken en aanstekers nog muziek weet te halen. Een doorslaand succes!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hugo Borst, Marte Röling, Prinses Beatrix en Annemarie Pronk te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hugo Borst werd uitgezonden op woensdag 2 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie