Uitzending
Tijd voor MAX - Het grootste blokfluittalent
Tijd voor MAX - Het grootste blokfluittalent

Het grootste blokfluittalent

Tijd voor MAX

9-3-2018

| 434 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: Lucie Horsch, Robčrt van Beckhoven, Ferry Mingelen, Maude Meijlink, Mischa Blok en Paulien Cornelisse.

De 18-jarige blokfluitiste Lucie Horsch is te gast. Lucie geldt als een uitzonderlijk muzikaal talent en werd als zodanig in 2016 ook onderscheiden met de Concertgebouw Young Talent Award. Sindsdien schittert ze op vele internationale podia en heeft ze een exclusief platencontract op zak. Lucie is een echte ambassadeur voor haar instrument en wil graag de veelzijdigheid van de blokfluit aantonen door naast klassiek repertoire ook hedendaags werk te spelen. We kijken met Lucie naar haar bijzondere carričre die al op 9-jarige leeftijd begon en natuurlijk trakteert zij ons op een fluitconcert!

Verder: met politiek commentator Ferry Mingelen spreken we over de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die nu echt lijkt te zijn losgebarsten met het eerste grote radiodebat in Nieuwspoort waarbij de fractievoorzitters uit de Tweede Kamer én lokale politici aanwezig zijn. Hoe staat het ervoor?

En de keuken meester-patissier Robčrt van Beckhoven die deze keer wafels van suikerbrood voor ons bakt.

Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het grootste blokfluittalent werd uitgezonden op vrijdag 9 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie