Uitzending
Tijd voor MAX - Gratis geld

Gratis geld

Tijd voor MAX

17-9-2015

| 655 x bekeken | 0 reacties
5
Vijf gemeentes in Nederland willen in 2016 experimenteren met een basisinkomen voor werklozen. Critici zeggen dat het basisinkomen onbetaalbaar is en mensen zal aansporen tot luiheid. Rutger Bergman, historicus en schrijver van het boek 'Gratis geld voor iedereen', pleit voor het basisinkomen. Raadscommissielid Micha Snijder uit Wageningen, een gemeente die meedoet aan een vergelijkbaar experiment met de bijstand, en Rutger Bergman zijn te gast.

Na het overlijden van Rita Reys stond één ding vast: haar werk en repertoire moet levend blijven. Het Peter Beets Trio brengt samen met jazz zangeres Fay Claassen een tribute aan Rita Reys. Wij krijgen alvast een voorproefje!

We leggen aan Harm Oving weer een onderwerp voor waarvan hij de feiten achterhaalt. En we nemen de actualiteiten met u door.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Peter Beets te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Gratis geld werd uitgezonden op donderdag 17 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!