Uitzending
Tijd voor MAX - Fado e Festa

Fado e Festa

Tijd voor MAX

4-4-2013

| 1194 x bekeken | 0 reacties
3
Samen met haar man Wim heeft schrijfster Simone van der Vlugt de liefde voor Portugal vastgeleged in een boek. En te gast Erik de Vogel en Caroline de Bruijn.

Naast het schrijven van succesvolle thrillers als 'De ReŁnie' en 'Blauw Water', heeft schrijfster Simone van der Vlugt nog een passie: Portugal. Die passie deelt zij met haar man Wim. Samen hebben zij een boek uitgebracht. Simone schreef de verhalen en Wim legde de liefde voor het land vast in beeld. Beiden zijn te gast.

Kok Bart van Olphen geeft tips over het bereiden van vis en kookt in de studio! Met Harm Oving bespreken we een onderwerp met een wetenschappelijk tintje en we behandelen de actualiteiten van de dag.

Te gast zijn Erik de Vogel en Caroline de Bruijn. Deze reisliefhebbers zijn 9 maart 2013 te zien in het RTL-programma 'Romancing the Globe'.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Erik de Vogel, Caroline De Bruijn en Simone van der Vlugt te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Fado e Festa werd uitgezonden op donderdag 4 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee