Uitzending
Tijd voor MAX - Eric van Tijn en David Grifhorst vertellen het geheim van Scrooge

Eric van Tijn en David Grifhorst vertellen het geheim van Scrooge

Tijd voor MAX

15-12-2021

| 735 x bekeken | 0 reacties
7
Kim-Lian van der Meij maakt het programma 5 Days of Christmas, waarin elke week een BN'er haar lege woonboerderij omtovert in een kerstparadijs.

Frank Jager won 248 prijsvragen en schreef daar een boek over.

In de podcast van Jan Cees ter Brugge en Stefan van der Hulst onderzoeken ze welk gemeenschapsgeld er wordt weggegooid aan nutteloze projecten.

Omroep MAX zendt live vanuit Leeuwarden de tweede editie uit van Scrooge Live. Eric van Tijn en David Grifhorst vertellen over het geheim van Scrooge.

Evert ten Napel en Henk Angenent beleven opnieuw De Laatste Tocht; de theatershow waarin wordt teruggeblikt op de Elfstedentocht van 1997.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Eric van Tijn, Evert ten Napel, Henk Angenent en Kim-Lian van der Meij te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Eric van Tijn en David Grifhorst vertellen het geheim van Scrooge werd uitgezonden op woensdag 15 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie