Uitzending
Tijd voor MAX - Elfstedentochtkoorts

Elfstedentochtkoorts

Tijd voor MAX

8-2-2012

| 1087 x bekeken | 0 reacties
6
De elfstedentochtkoorts heerst! In Tijd voor MAX een aantal gasten die allemaal iets hebben met de tocht der tochten. Zo deed icehandbiker Ad Aarts 3 februari 2012 mee aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Marnix Koolhaas is schaatshistoricus en geeft tekst en uitleg over de tocht der tochten. Verder: Schaatster Rein Jonker werd in 1986 tweede op de Elfstedentocht De actualiteiten van de dag Te gast: Esther Vergeer. Esther is toernooidirecteur van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament dat van 13 tot en met 19 februari 2012 gehouden wordt in Rotterdam.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Elfstedentochtkoorts is uitgezonden op woensdag 8 februari door MAX. Te gast was Esther Vergeer. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten