Uitzending
Tijd voor MAX - Echtgenoot van Martine Bijl brengt boek uit

Echtgenoot van Martine Bijl brengt boek uit

Tijd voor MAX

13-10-2021

| 145 x bekeken | 0 reacties
7
In november gaat de musical ONE in première. Soy Kroon en Nienke Latten laten een voorproefje horen.

Martine Bijl overleed op 30 mei 2019. Van al haar nagelaten werk heeft haar man Berend Boudewijn een boek samengesteld: Van dit en dat en van alles wat.

André Kuipers maakte met Govert Schilling een kinderboek. Hij komt erover vertellen.

Na de turnwereld is er ook in de danswereld sprake van misstanden. Vanmiddag werd hierover in de Tweede Kamer gedebatteerd. Sportjournalist Marco Knippen volgt de zaak op de voet.

De muggenoverlast was afgelopen zomer 33 procent groter dan in dezelfde periode vorig jaar, onderzocht Sander Koenraadt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren André Kuipers, Berend Boudewijn, Govert Schilling en Soy Kroon te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Echtgenoot van Martine Bijl brengt boek uit werd uitgezonden op woensdag 13 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  8-12-2019

  In november gaat de musical ONE in première. Soy Kroon en Nienke Latten laten een voorproefje horen. Martine Bijl overleed op 30 mei 2019. Van al haar nagelaten werk heeft haar man Berend Boudewijn een boek…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten