Uitzending
Tijd voor MAX - Carine Crutzen

Carine Crutzen

Tijd voor MAX

21-2-2011

| 1953 x bekeken | 0 reacties
5
Ongeveer 190.000 mensen in Nederland hebben een vorm van autisme. Ouders van jongen kinderen leren daar mee om te gaan, maar kleine kinderen worden groot. Hoe gaat het dan verder? Ria Mathijsen heeft een volwassen zoon die lijdt aan autisme. In haar boek Volov biedt zij inzichten die hulp kunnen bieden in de soms onwerkbare situaties in het leven met een volwassen autist.

In Wat ik later wilde worden een 78-jarige man die eigenlijk dirigent wilde worden.

Te gast: Carine Crutzen.
Naast het spelen in films en televisieseries, staat Carine ook graag op de planken. Tot half juni 2011 is zij samen met Huub Stapel te zien in de voorstelling Kus. Hierin speelt zij een vrouw die op een ingrijpend moment in haar leven overvallen wordt door de liefde.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Carine Crutzen is uitgezonden op maandag 21 februari door MAX. Te gast was Carine Crutzen. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Ongeveer 190.000 mensen in Nederland hebben een vorm van autisme. Ouders van jongen kinderen leren daar mee om te gaan, maar kleine kinderen worden groot. Hoe gaat het dan verder? Ria Mathijsen heeft een volwassen zoon…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten