Uitzending
Tijd voor MAX - Boekenrubriek met Erik Dijkstra

Boekenrubriek met Erik Dijkstra

Tijd voor MAX

3-6-2021

| 297 x bekeken | 0 reacties
6
Welke boeken leest Erik Dijkstra graag en zijn belangrijk voor hem?

Sophie Hilbrand is terug met een nieuw seizoen van Opstandelingen. In het programma volgt ze burgers die de strijd aangaan met lokale bestuurders.

Volgende week wordt er in de Tweede Kamer gesproken over ouderverstoting. We praten erover met Frénk van der Linden. Hij koos als 13-jarige jongen de kant van zijn vader en weigerde tien jaar lang elk contact met zijn moeder.

Ronald Giphart leest voor uit eigen werk om aandacht te vragen voor wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van de erfelijke oogziekte maculadegeneratie.

En Tim Knol heeft een nieuwe single.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Erik Dijkstra, Frénk van der Linden, Ronald Giphart, Sophie Hilbrand en Tim Knol te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Boekenrubriek met Erik Dijkstra werd uitgezonden op donderdag 3 juni door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie