Uitzending
Tijd voor MAX - Boeken over misdaad

Boeken over misdaad

Tijd voor MAX

25-11-2016

| 928 x bekeken | 0 reacties
6
John van den Heuvel, musicalactrices Ellen Evers en Brigitte Nijman en het kinderkoor uit 'Ciske de Rat de Musical'. Misdaadjournalist John van den Heuvel is te gast. Onlangs verscheen zijn boek 'Kogels voor de kroongetuige'. Ook praten Sybrand en Martine met John over het net verschenen boek 'Judas'. Dat boek schreef Astrid Holleeder over haar broer Willem. Verder zitten musicalactrices Ellen Evers en Brigitte Nijman aan tafel. Beiden spelen zij in 'Ciske de Rat de Musical'. Het kinderkoor uit deze musical is ook aanwezig om een van de liedjes ten gehore te brengen. In de keuken staat Meester Patissier Robčrt van Beckhoven.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Brigitte Nijman, Ellen Evers en John van den Heuvel te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Boeken over misdaad werd uitgezonden op vrijdag 25 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    John van den Heuvel, musicalactrices Ellen Evers en Brigitte Nijman en het kinderkoor uit Ciske de Rat de Musical . Misdaadjournalist John van den Heuvel is te gast. Onlangs verscheen zijn boek Kogels voor de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten