Uitzending
Tijd voor MAX - Arie Boomsma

Arie Boomsma

Tijd voor MAX

13-4-2010

| 1376 x bekeken | 0 reacties
5
Samengestelde gezinnen
De rol van de stiefmoeder
Volgens voorspelling van het CBS zullen er in 2016 meer samengestelde gezinnen zijn dan twee-oudergezinnen. Een hoofdrol in deze gezinnen is weggelegd voor de stiefmoeder. Maar hoe is die rol van nieuwe moeder en moet u wel een moeder willen zijn voor de kinderen?

Verder:
Met huisarts Ted van Essen praten we over: maagzweer

Te gast: Arie Boomsma
Arie Boomsma wordt geboren op 18 januari 1974 in Marken. Arie is de tweede zoon uit het domineesgezin van vijf. Hij studeerde communicatie en psychologie in de Verenigde Staten. Naast zijn studie heeft hij in de Verenigde Staten ook intensief gewerkt aan een basketbalcarrière.

Arie is voor het eerst op tv te zien in het programma van Rolf Wouters, Uhhh...Vergeet je Tandenborstel Niet! Daarna is hij een klein jaar te zien als omroeper bij Veronica. In 2006 gaat hij aan de slag bij de EO en presenteert onder andere Een beter buurt en 40 dagen zonder sex. Eind 2009 stapt Arie over naar de KRO. Sinds 8 januari 2010 is hij te zien als één van de presentatoren van het programma Goedemorgen Nederland en presenteerde hij het programma In de schaduw van het nieuws. In het najaar van 2010 presenteert Arie voor de KRO het programma Uit de kast.

Sinds 9 april 2010 is het boek De man en zijn lichaam (ISBN 9789025432898, uitgeverij Contact) verschenen. Samen met schrijver en journalist Stephan Sanders, heeft Arie bekende en onbekende mannen geïnterviewd over de relatie met hun eigen lichaam. Onder andere hierover praten wij met Arie Boomsma in Tijd voor MAX.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Arie Boomsma is uitgezonden op dinsdag 13 april door MAX. Te gast was Arie Boomsma. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie