Uitzending
Tijd voor MAX - Ard en Keessie

Ard en Keessie

Tijd voor MAX

24-2-2014

| 798 x bekeken | 0 reacties
6
Ard, Keessie en andere helden van toen nog één keer in de schijnwerpers op de 'Coolste baan van Nederland'. MAX Ombudsman en acteur George van Houts is te gast.

Ard Schenk wordt nog altijd in een adem genoemd met die van Kees Verkerk. Al vanaf het begin zijn zij onafscheidelijk en die band is altijd gebleven. Op 24 februari 2014 is er voor hen en andere oude helden een nostalgische avond georganiseerd op de 'Coolste baan van Nederland'.

Acteur George van Houts is vanaf 26 februari 2014 te zien in het succesvolle vervolg van de voorstelling De Verleiders. Dit keer gaat het over de boekhoudfraude binnen AHOLD.

Wat als uw TV en internet het niet doen. U vraagt de KPN om hulp, maar door gebrek aan goede interne communicatie, lijkt een oplossing onmogelijk. Dat terwijl KPN een zeer gewillig is. MAX Ombudsman duikt dieper in de interne communicatie van de KPN

MAX Ombudsman
MAX-leden kunnen met vragen, problemen of klachten terecht bij MAX Ombudsmannen. Jeanine Janssen en Rogier de Haan staan u met hun team te woord.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ard en Keessie werd uitgezonden op maandag 24 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie