Uitzending
Tijd voor MAX - André van Duin

André van Duin

Tijd voor MAX

31-10-2013

| 1489 x bekeken | 0 reacties
4
André van Duin vertelt over een nieuw seizoen 'Animal Crackers'. Een muzikaal eerbetoon aan Barbra Streisand en Frank Sinatra en Ivo de Wijs over zijn band met Godfried Bomans.

In 2014 zit André van Duin 50 jaar in het vak. Al generaties lang groeit zijn humor mee en weet hij jong en oud aan het lachen te krijgen. Eén van zijn grote succesnummers is 'Animal Crackers'. Vanaf zaterdag 2 november 2013 gaat er weer een nieuwe reeks van start. André is te gast.

In het kader van 'Nederland leest', leest Ivo de Wijs voor uit zijn favoriete boek "Erik of het kleine insectenboek'. Hij vertelt over zijn band met Godfried Bomans. En wat als Barbra Streisand en Frank Sinatra samen op hadden getreden? Sebastian Anzaldo en Sharon Owens laten horen hoe dat klinkt!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren André van Duin en Ivo de Wijs te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel André van Duin werd uitgezonden op donderdag 31 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie