Uitzending
Tijd voor MAX - 69: liefde seks senior

69: liefde seks senior

Tijd voor MAX

28-11-2013

| 1366 x bekeken | 0 reacties
6
De documentaire '69: liefde seks senior' bewijst dat ouderen nog steeds een actief liefdesleven hebben. De hitlijst is 50 jaar en te gast Haye van der Heijden.

De meeste mensen denken dat ouderen niet meer verliefd worden en geen seks meer hebben. Niets is minder waar. Atie en Kees spelen in de door filmmaker Menna Laura Meijer gemaakte documentaire '69: liefde seks senior' waarin verschillende 70-plussers over hun liefdes- en seksleven vertellen. Atie en Kees zijn te gast.

50 jaar geleden werd op de radio de eerste hitlijst uitgezonden, nu bekend als de MEGA Top 50. Herman Stok was presentator van het eerst uur. Hij neemt ons mee terug in de tijd naar zijn eerste top 10.

De oer-Purpers, nu bekend als Toen we nog jongens waren, zijn weer bijeen en treden bij ons op! En we nemen de actualiteiten met u door.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Haye van der Heyden te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 69: liefde seks senior werd uitgezonden op donderdag 28 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie