Uitzending
Tijd voor MAX - 10-3-2017

10-3-2017

Tijd voor MAX

698 x bekeken | 0 reacties
5
Zanger en acteur Huub van der Lubbe en actrice en zangeres Manoushka Zeegelaar Breeveld zijn te gast. Ze vertellen over de theaterproductie 'We hadden liefde, we hadden wapens' waarin ze allebei spelen. Natuurlijk treden ze voor ons op met een van de vele mooie nummers uit de voorstelling.

Het gaat goed met het Nederlandse vrouwenvoetbal. Olympisch hockeykampioen Minke Booij is nu Manager vrouwenvoetbal bij de KNVB. Hoe was de overgang van hockey naar voetbal voor haar?

Floor van Putten is bodybuildster en zit ook bij ons aan tafel. In mei 2017 sluit ze haar carričre van 34 jaar af. Een bijzondere carričre waarin ze alles gewonnen heeft.

Bioloog en primatendeskundige Patrick van Veen kijkt zoals altijd met een apenoog naar de actualiteit. Wie mag zich op dit moment het alfamannetje noemen?

In de keuken is dat in ieder geval Meester Patissier Robčrt van Beckhoven.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Huub van der Lubbe en Manoushka Zeegelaar Breeveld te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX werd uitgezonden op vrijdag 10 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie