Uitzending
Thuis op Zondag - Aflevering 14

Aflevering 14

Thuis op Zondag

20-12-2015

| 2203 x bekeken | 0 reacties
7
De platina dames van K3 komen vertellen over hun succes en treden op. We kijken terug op Patricia Paay’s 50 jarige carrière in de showbizz en Peter Jan Rens en Virginia van Eck zijn na 4 jaar uit elkaar. Virginia vertelt bij ons haar verhaal.

K3
Marthe, Klaasje en Hanne hebben de finale gewonnen van het SBS6-programma ‘K3 zoekt K3’. Hun droom is werkelijkheid geworden en de meiden doken meteen de studio in. Hun allereerste album heeft al platina in Nederland en in België zelfs vier keer platina!

Patricia Paay
Patricia Paay zit al 50 jaar in het showbizz vak en daarom kijken we terug naar haar succesvolle carrière. Ze is begonnen als zangeres en uitgegroeid tot één van de bekendste tv vrouwen van Nederland. Patricia heeft meegedaan aan het programma Dancing with the Stars en daarna werd zij zelf jurylid van de SBS6-programma’s Hollands Got Talent en van Popstars.

Virginia van Eck
Virginia is de ex van voormalig meneer Kaktus, Peter Jan Rens. Op 19 jarige leeftijd ontmoet Virginia Peter Jan Rens in Tenerife. Ondanks het leeftijdsverschil worden ze verliefd en heeft Peter Jan haar ten huwelijk gevraagd. Vorig jaar juni zijn ze ouders geworden van Djelisa. Maar helaas eindigde het sprookje in november en doet ze in Thuis op zondag haar verhaal.

In deze uitzending van Thuis op Zondag was Patricia Paay te gast. De presentatie was in handen van Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij. Deze uitzending van het programma Thuis op Zondag met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op zondag 20 december door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie