Programma
The Talent Scouts

The Talent Scouts

6
The Talent Scouts is een talentenjacht bij SBS6. In het programma zien we vijf coaches, oftewel scouts, die elk investeren in hun eigen talent. De 5 scouts zijn Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie. Zij gaan in The Talent Scouts op zoek naar de allerbeste zangtalenten. YouTuber Kalvijn presenteert het programma. De scouts krijgen 5 afleveringen de tijd om 4 talenten in hun team te krijgen. Elke scout krijgen per auditie-aflevering over een investeringsbudget van maar liefst € 5.000. Na elk optreden mogen de scouts geld bieden om 1 van de talenten in hun team te krijgen. De winnaar van The Talent Scouts wint maar liefst 25.000 euro en een optreden op festival Pinkpop.
De eerste uitzending van The Talent Scouts is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op The Talent Scouts

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van The Talent Scouts online beschikbaar komt)
Nieuws over The Talent Scouts
 • The Talent Scouts - SBS6 springt in gat The Voice met nieuwe talentenjacht

  SBS6 springt in gat The Voice met nieuwe talentenjacht

  27-1-2023

  SBS6 komt met de nieuwe talentenjacht The Talent Scouts. De show toont veel overeenkomsten met The voice of Holland, dat een jaar geleden van de buis verdween. In The Talent Scouts zijn er geen coaches, maar scouts. De scouts kunnen geld investeren in de talenten om ze n๓g beter te maken.

  De scouts zijn Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, FLEMMING en Donnie. De winnaar mag optreden op festival Pinkpop en krijgt 25.000 euro om te besteden aan de perfecte performance. De presentatie van The Talent Scouts, dat vanaf vrijdag 7 april te zien is, is in handen van Kalvijn.

  Met The Talent Scouts lijkt SBS6 in het gat te springen dat The voice of Holland heeft achtergelaten. Vorige week bleek uit een onderzoek van EenVandaag dat een ruimte meerderheid van 82 procent vindt dat The Voice terug op televisie mag na de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag.
  Lees verder
Over dit programma
 • Angela Groothuizen Angela Groothuizen is geboren op 28 september 1959 te Alkmaar. Angela Groothuizen is een Nederlandse zangeres en presentatrice. Als presentator is Angela Groothuizen onder meer bekend van Obese, Five Days Inside, Ver Van Huis, RTL 4’s… Bekijk volledig dossier
 • Donnie Donnie, pseudoniem an Donald Scloszkie, is geboren op 5 augustus 1994 te Amsterdam. Donnie is een Nederlandse rapper. Donnie presenteert nu De NIX Factor. Als presentator is Donnie onder meer bekend van Donnie Aan De Kook en ZomerFestival. … Bekijk volledig dossier