Uitzending
The Irish Matchmaker - Finale

Finale

The Irish Matchmaker

23-10-2008

| 1530 x bekeken | 0 reacties
7
Esther, MuriŽl en Sophie zijn aan het einde van hun reis gekomen. Vanuit het plaatsje Lisdoonvarna kijken de meiden terug op hun dates.

Bij Sophie klikte het vooral met haar eerste en laatste dates: Barry en Mark. Esther moest Ciaran teleurstellen en ging voor John. MuriŽl twijfelde erg tussen Des en Shane.

Bij Sophie slaan de twijfels toe: "Eerst denk je 'ben ik wel klaar voor de liefde' en nu denk ik 'is de liefde wel klaar voor mij'?" De komende tijd gaat MuriŽl haar bezoek aan Ierland laten bezinken: "Ik hoop conclusies te kunnen trekken over de liefde ťn de mannen ťn mezelf." Gelukkig heeft Esther haar Ier wťl gevonden: "Met Jack had ik een goeie klik!"

De dames bezoeken Lisdoonvarna
De stad Lisdoonvarna is vooral bekend om het grootste Ďsingle matchmaking festivalí van Europa. September was (en is nog altijd) de drukste maand van het vakantieseizoen, waarin vrijgezelle boeren op zoek gingen naar een geschikte vrouw.

Deze uitzending van het programma The Irish Matchmaker met de titel Finale is uitgezonden op donderdag 23 oktober door RTL8.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie