Programma
The Connection

The Connection

5
The Connection is een BNN-VARA kennisquiz op zaterdagavond. Matthijs van Nieuwkerk presenteert de spelshow. Elke week strijden 3 bekende Nederlanders tegen elkaar in deze spannende quiz. Zij moeten proberen om de connectie tussen meerdere antwoorden te vinden.
 • The Connection

  281 x bekeken | 21-5-2022
  The Connection - 21-5-2022
  5
  De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma The Connection werd uitgezonden op zaterdag 21 mei door BNNVARA. Bekijk uitzending
Over dit programma
 • Matthijs van Nieuwkerk Matthijs van Nieuwkerk is geboren op 8 september 1960 te Amsterdam. Matthijs van Nieuwkerk is een Nederlands journalist en televisiepresentator. Matthijs van Nieuwkerk presenteert nu The Connection, Pop22 en Matthijs Gaat Door. Als presentator is… Bekijk volledig dossier
Nieuws over The Connection
 • The Connection - BN’ers op zoek naar connectie in quiz van Matthijs van Nieuwkerk

  BN’ers op zoek naar connectie in quiz van Matthijs van Nieuwkerk

  20-5-2022

  De nieuwe quiz The Connection met Matthijs van Nieuwkerk gaat vanavond in première. In The Connection proberen drie bekende Nederlanders in vier rondes zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden om uiteindelijk met deze antwoorden de vraag te beantwoorden wat de connectie is.

  In de nieuwe kennisquiz, die vanaf vanavond om 20:25 uur te zien is op NPO 1, heeft alles een connectie met elkaar. De BN’er die de antwoorden op alle vragen aan elkaar weet te linken, is de winnaar. Vanavond nemen Alex Ploeg, Pieter Derks en Ronald Snijders het tegen elkaar op.

  Matthijs van Nieuwkerk zit sinds het stoppen van De Wereld Draait Door niet stil. Donderdag begon ook zijn nieuwe programma POP22, dat Matthijs samen met Ilse DeLange presenteert. In POP22 biedt het nieuwe tv-duo een podium aan populaire artiesten en beginnende muzikanten.
  Lees verder