Programma
The Big Balance

The Big Balance

7
The Big Balance is een SBS6 programma op grote hoogte. In het programma kijken BN'ers de dood recht in de ogen. Het spectaculaire programma The Big Balance draait namelijk om koorddansen op grote hoogte. Met gevaar voor eigen leven gaan de bekende Nederlanders in training om te leren highlinen. Bij highlinen wordt een lijn honderden meters boven de grond gespannen waar de deelnemers over heen moeten zien te balanceren. Lopen over een afgrond vraagt veel concentratie en stalen zenuwen. De sport is veilig als alle veiligheidsnormen in acht genomen worden. De moed en zenuwen van de sterren wordt danig op de proef gesteld tijdens het highlinen. Gaat iedereen koelbloeding de overkant halen? Wie valt er van de lijn? Of zal iemand de overtocht toch niet aandurven. Dat wil je natuurlijk niet missen, kijk de afleveringen nu allemaal terug.
 • The Big Balance

  1539 x bekeken | 1-1-2022
  The Big Balance - De ontknoping
  5
  Deze uitzending van het programma The Big Balance met de titel De ontknoping werd uitgezonden op zaterdag 1 januari door SBS6. Bekijk uitzending
 • The Big Balance

  1303 x bekeken | 1-1-2022
  The Big Balance - De finale
  8
  Deze uitzending van het programma The Big Balance met de titel De finale werd uitgezonden op zaterdag 1 januari door SBS6. Bekijk uitzending
 • The Big Balance

  2437 x bekeken | 18-12-2021
  The Big Balance - 18-12-2021
  7
  Deze uitzending van het programma The Big Balance werd uitgezonden op zaterdag 18 december door SBS6. Bekijk uitzending
 • The Big Balance

  2835 x bekeken | 11-12-2021
  The Big Balance - 11-12-2021
  5
  Deze uitzending van het programma The Big Balance werd uitgezonden op zaterdag 11 december door SBS6. Bekijk uitzending
Over dit programma
Nieuws over The Big Balance
 • The Big Balance - BN’ers gaan highlinen in SBS6-show

  BN’ers gaan highlinen in SBS6-show

  10-12-2021

  SBS6 stuurt zes bekende Nederlanders de hoogte in voor de nieuwe zaterdagavondshow The Big Balance. Chatilla van Grinsven, Dave Roelvink, Hans Klok, Kiran Badloe, Klaasje Meijer en Remy Bonjasky gaan highlinen: lopen en balanceren over een dun koord op grote hoogte.

  De nieuwe show uit de koker van John de Mol volgt de zes BN’ers gedurende vier maanden terwijl zij verschillende technieken leren om te highlinen. Iedere aflevering hangt de lijn hoger en is hij langer. In de finale hangt het koord in de nok van de Johan Cruijff ArenA.

  The Big Balance telt slechts drie afleveringen. De eerste twee afleveringen zijn vanavond en volgende week zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6. De grote finale wordt zaterdag 1 januari 2022 om 21:30 uur uitgezonden. De presentatie is in handen van Hélène Hendriks.
  Lees verder