Programma
That's My Jam

That's My Jam

6
That's My Jam is een amusementsprogramma dat wordt uitgezonden door omroep Zwart in samenwerking met ITV Studios. Het is een Nederlandse versie van de Amerikaanse That's My Jam. In dit programma worden per aflevering teams gevormd. De teams bestaan uit bekende Nederlands en iets minder bekende Nederlanders. Ze strijden tegen elkaar voor de punten. Om te winnen moeten ze de muziek- en triviaspellen correct uitvoeren. De getalenteerde presentatrice Quinty Misiedjan vervangt in de Nederlandse versie de plek van de beroemde Jimmy Fallon. Zij is al presentatrice bij Zapp met het programma De Dikke Data Show en heeft met succes deelgenomen aan het Perfecte Plaatje. Een programma dat uitgezonden wordt op RTL 4. Het programma richt zich op verschillende muziekgenres, waaronder soul, hiphop en R&B. Het belooft dus een swingend programma te worden waarbij je je voeten niet meer van de vloer kan houden.
De eerste uitzending van That's My Jam is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op That's My Jam

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van That's My Jam online beschikbaar komt)
Nieuws over That's My Jam
 • That's My Jam - Omroep Zwart produceert Nederlandse versie van That's my Jam.

  Omroep Zwart produceert Nederlandse versie van That's my Jam.

  16-11-2023

  Omroep Zwart komt in samenwerking met ITV Studios met zijn eerste amusementsprogramma That's my Jam. Vanaf 12 december kun je acht weken lang genieten van dit programma. Elke dinsdag om 21:15 op NPO 3.
  In het programma gaan bekende Nederlanders de strijd aan met muziek- en triviaspellen waarbij 2 teams het tegen elkaar opnemen. De bekende Nederlanders worden begeleid door de band van Bennie Hunna en de meest bekende zanglerares Babette Labeij. U zult namen voorbij zien komen zoals: Angela Groothuizen, Shirma Rouse en niet te vergeten Donnie, onder andere bekend van het nummer Bon Gepakt. Maar ook minder bekende Nederlanders zoals journalist Samya Hafsaoui en acteur Hamzo Othman.

  Het programma komt oorspronkelijk uit Amerika en staat bekend door de presentator van het programma, Jimmy Fallon. Straks kunt u genieten van de Nederlandse versie, met als opkomende presentatrice en podcastmaker Quinty Misiedjan. Zij doet onder andere mee aan het Perfecte Plaatje en is presentatrice van de Dikke Data Show op ZAPP. En nu geeft zij haar eigen draai aan het beroemde programma That's my Jam. Het programma brengt een geheel nieuwe dimensie aan entertainment met zich mee voor de Nederlandse televisie.

  Laat je meeslepen door de kracht van muziek en zang en beweeg mee op onder andere soul, R&B, hiphop en nog veel meer.
  Lees verder
Over dit programma
 • Quinty Misiedjan Quinty Misiedjan is geboren in 8 september te Amsterdam. Quinty Misiedjan is actief als youtuber en presentator. Quinty Misiedjan presenteert nu That's My Jam en De Mensenbieb. Als presentator is Quinty Misiedjan onder meer bekend van Try Before... Bekijk volledig dossier