Programma
Tashi

Tashi

5
Tashi is een avontturlijke tekenfilm serie bij RTL Telekids. De serie gaat over de avontuurlijke Tashi en de intelligente Jack. Het leven van Jack wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer hij door zijn ouders naar zijn verre neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont afgelegen, in een dorp waar werkelijkheid en fantasie door elkaar heen lijken te lopen.

Tashi wordt er op handen gedragen, omdat hij zo’n beetje de beschermer is van het dorp, dat geregeld geplaagd wordt door vreemde wezens en vreselijke schurken. Voor de intelligente Jack is het erg wennen in die nieuwe omgeving, waar niks te verklaren of op te lossen valt met de hem zo vertrouwde logica.

Jack’s rationele aanpak en Tashi’s impulsieve avontuurlijkheid, maken dat ze samen sterker zijn. Ze vullen elkaar mooi aan. De jongens beleven samen de gekste avonturen, maar kunnen daarbij altijd rekenen op Lotus, een vrolijke, gekke meid, die Tashi en Jack zo’n beetje in evenwicht houdt. Met hun drietjes nemen ze het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.
 • Tashi

  623 x bekeken | 22-7-2020
  Tashi - Aflevering 14
  5
  Deze uitzending van het programma Tashi met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op vrijdag 1 april door RTL8. Bekijk uitzending
 • Tashi

  610 x bekeken | 22-7-2020
  Tashi - Het jade-ei
  4
  Deze uitzending van het programma Tashi met de titel Het jade-ei werd uitgezonden op woensdag 17 februari door RTL8. Bekijk uitzending
« 1 2 3 »