Programma
Take Two

Take Two

6
Take Two is een Amerikaanse detective serie bij NET5. In de serie zien we Sam Swift een actrice in een bekende politieserie. Haar wereld stort compleet in als niet alleen de serie plotseling stopt, maar ze ook nog eens word gedumpt door haar verloofde. Na een herstelperiode in een afkickkliniek probeert Sam haar leven weer op de rit te krijgen. Ze probeert zich met hulp van privédetective Eddie Valetik voor te bereiden op een nieuwe acteerklus. Tijdens hun samenwerking blijken ze een geweldig duo in het oplossen van criminele zaken te zijn. De hoofdrollen in deze serie zijn voor Rachel Bilson en Eddie Cibrian.
De eerste uitzending van Take Two is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Take Two

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Take Two online beschikbaar komt)
Nieuws over Take Two
 • Take Two - Nieuwe detectiveserie Take Two op Net5

  Nieuwe detectiveserie Take Two op Net5

  24-8-2018  Net5 start vanavond met de nieuwe detectiveserie Take Two van de makers van populaire misdaadserie Castle. In Take Two probeert voormalig televisiester Sam Swift, gespeeld door Rachel Bilson, haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten.

  Een rol als privédetective in een toekomstige film kan Sam na haar tijd in de afkickkliniek helpen aan een comeback. Ze schakelt hiervoor de hulp in van privédetective Eddie Valetik, gespeeld door Eddie Cibrian. De privédetective is in eerste instantie allesbehalve blij is met de voormalig televisiester.

  De twee gaan samenwerken en blijken een onwaarschijnlijk goed duo in het oplossen van criminele zaken. Door haar ervaringen als fictieve politieagente in de serie waar zij in speelde, bewijst ze dat ze verrassend waardevol is. De nieuwe serie Take Two ging op 21 juni 2018 in première in Amerika.
  Lees verder
Over dit programma