Uitzending
Surviving Nature - 17-5-2008

17-5-2008

Surviving Nature

989 x bekeken | 0 reacties
6
Michael Boogerd, Hanna Verboom, Mirella van Markus en Marc Cornelissen laten de poolvlakte en de Hudson Bay achter zich. Op Baffin Island maken ze zich klaar voor hun allerzwaarste uitdaging ooit: te voet gaan zij proberen de poolcirkel te bereiken. Met speciale harnassen zullen ze hun spullen op sledes achter zich aan moeten trekken... Elke kilo telt. Aan de vooravond van de expeditie brengen zij hun uitrusting terug tot het absolute minimum.
Tijdens de laatste voorbereidingen hebben de teamleden een aantal bijzondere ontmoetingen met Inuit. Voor de oorspronkelijke bewoners van het Noordpoolgebied blijkt de natuur veel meer dan natuur alleen. Het is de basis van hun bestaan en "it is a big part of who we are". Het weer, de kou, het ijs en de dieren bepalen hier in het hoge noorden het ritme. Een les die de teamleden van Surviving Nature aan den lijve zullen ondervinden…

Deze uitzending van het programma Surviving Nature is uitgezonden op zaterdag 17 mei door de KRO. Te gast waren Daniel Boissevain, Hanna Verboom, Michael Boogerd en Mirella van Markus.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!