Uitzending
Sterren op het doek - Humberto Tan

Humberto Tan

Sterren op het doek

5-7-2016

| 2584 x bekeken | 0 reacties
6
Strak in het pak met groene stropdas onthult Humberto hoe hij met het grote verdriet in zijn leven omgaat. Hoe zijn ego´sme zijn thuissituatie af en toe in de weg zit en waar zijn dromen liggen.

Wim de Haas wil in zijn kleurrijke portretten de unieke persoonlijkheid en de ziel overbrengen. Jacqueline Laimbock werkt op ongeprepareerd linnen en haar werk kenmerkt zich door eenvoud. Stephanie Hoekstra werkt fragmenten realistisch uit, maar vervaagt ook een deel. Niet alle kunstenaars krijgen het portret op tijd af. Welk portret neemt Humberto mee naar huis?

Dit is een herhaling van 13 december 2014.

In deze uitzending van Sterren op het doek was Humberto Tan te gast. De presentatie was in handen van Hanneke Groenteman. Deze uitzending van het programma Sterren op het doek met de titel Humberto Tan werd uitgezonden op dinsdag 5 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Sterren op het doek - Schilders portretteren Eva Jinek in

  Schilders portretteren Eva Jinek in

  30-10-2020

  Özcan Akyol keert vanavond weer terug op televisie met het interviewprogramma Sterren op het Doek van Omroep MAX. Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door talkshow-koningin Eva Jinek, die tijdens het interview met…
  Lees verder
 • Sterren op het doek - Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  16-3-2019

  Omroep MAX-baas Jan Slagter bevestigde het nieuws, nadat Albert Verlinde over de terugkeer van het programma speculeerde in 6 Inside. Özcan Akyol neemt de presentatie over van Hanneke Groenteman. De omroep besloot om…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten