Programma
Sterke Verhalen

Sterke Verhalen

6
Sterke Verhalen is een BNNVARA vol met waargebeurde en compleet verzonnen verhalen. De verhalen die verteld worden zijn onwaarschijnlijk, gênant of juist lachwekkend. De grote vraag nadien is: zijn ze echt gebeurd of compleet verzonnen? Elke week nemen de teams van teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk het tegen elkaar op. Sanne Wallis de Vries presenteert het programma. Door goeie vragen te stellen proberen de teams in drie rondes de waargebeurde verhalen ontdekken.
Over dit programma
 • Sanne Wallis de Vries Sanne Wallis de Vries is geboren op 12 februari 1971 te Amsterdam. Sanne Wallis de Vries is een Nederlandse cabaretière. Als presentator is Sanne Wallis de Vries onder meer bekend van Sterke Verhalen, Sanne Wallis de Show en Cabaret bij de VARA. … Bekijk volledig dossier
 • Peter Pannekoek Peter Pannekoek is geboren in 1986 te Hilversum. Peter Pannekoek is een Nederlands stand-upcomedian. Als presentator is Peter Pannekoek onder meer bekend van De avond van .... Onlangs was Peter Pannekoek te gast bij Bekijk volledig dossier
Nieuws over Sterke Verhalen
 • Sterke Verhalen - Sterke Verhalen krijgt tweede seizoen

  Sterke Verhalen krijgt tweede seizoen

  23-6-2019  De panelshow Sterke Verhalen krijgt een tweede seizoen. In de Nederlandse versie van het Engelse tv-programma Would I Lie to You? moeten de twee panelleden Peter Pannenkoek en Richard Groenendijk met hun gasten achterhalen of de vertelde verhalen de waarheid of een leugen is.

  Peter Pannenkoek haalde het programma naar Nederland. “Het Engelse Would I Lie to You is al twaalf jaar een gigantisch succes en het is altijd een van mijn favoriete programma’s geweest. Ik heb gezegd: 'Dit is wat op Nederlandse televisie moet verschijnen’”, vertelde hij tegen Televizier.nl.

  Het eerste seizoen van Sterke Verhalen was direct na kijkcijferhit Heel Holland Bakt te zien, maar wist de kijkers niet vast te houden. “Het meest verbijsterende is echter dat dit format de mooiste plek in het uitzendschema heeft gekregen”, schreef de verbijsterde AD-recensent Angela de Jong toen.
  Lees verder