Programma
Stem van Nederland

Stem van Nederland

6
Stem van Nederland is een programma over politiek bij SBS6. Sandra Schuurhof, Marlayne Sahupala en Selma van Dijk presenteren het programma. Zij bespreken verkiezingsthema’s met de mensen in het land. Criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en sociale zekerheid zijn volgens onderzoek de belangrijkste thema's. Daarna leggen ze de vragen over dit thema aan de lijsttrekkers van de politieke partijen voor.
 • Stem van Nederland

  523 x bekeken | 9-3-2017
  Stem van Nederland - Aflevering 1
  5
  Deze uitzending van het programma Stem van Nederland met de titel Stem van Nederland - Aflevering 1 werd uitgezonden op donderdag 9 maart door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws over Stem van Nederland
 • Stem van Nederland - Stem van Nederland terugkijken

  Stem van Nederland terugkijken

  9-3-2017


  SBS6 heeft woensdag in het twee uur durende live-programma Stem van Nederland de kloof tussen de burger en de politiek proberen te overbruggen. In het live-programma werden woensdagavond de belangrijkste thema’s door vijf SBS6-gezichten besproken met de mensen in het land.

  Lucille Werner (criminaliteit), André van der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) en Kees Tol (sociale zekerheid) verdiepten zich voor het programma in hun eigen thema en legden de vragen die in het land spelen voor aan de lijsttrekkers van de politieke partijen.

  Alle lijsttrekkers van de acht grootste partijen in de peilingen (VVD, PVV, GroenLinks, PvdA, D66, CDA, SP en 50Plus) werkten mee aan het SBS6-programma. De uitzending werd gepresenteerd door Hart van Nederland-presentatrices Sandra Schuurhof, Marlayne Sahupala en Selma van Dijk.
  Lees verder