Programma
SPLINTER, In De Politiek

SPLINTER, In De Politiek

6
SPLINTER, In De Politiek is een programma bij de AVROTROS waarin Splinter Chabot ons laat zien dat politiek ook heel leuk kan zijn. Splinter opent in het programma deuren die normaal voor ons gesloten blijven. Hij bezoekt de politici op momenten dat ze echt zichzelf zijn. Hij gaat bijvoorbeeld kranten lezen met Mark Rutte, joggen met Rob Jetten en schaatsen met Lodewijk Asscher. Elke week staat een ander politiek thema centraal.
 • SPLINTER, In De Politiek

  159 x bekeken | 15-2-2019
  SPLINTER, In De Politiek - Imago
  6
  Het imago van onze politici staat centraal. Kun je jezelf blijven op het Binnenhof? Is de inhoud ondergeschikt aan het imago? Splinter spreekt premier Mark Rutte in zijn geheime koffietentje waar hij altijd de kranten… Bekijk uitzending
nieuws over SPLINTER, In De Politiek
 • SPLINTER, In De Politiek - Zoon Bart Chabot krijgt eigen tv-programma

  Zoon Bart Chabot krijgt eigen tv-programma

  14-2-2019

  Splinter Chabot neemt de kijker in zijn eigen AVROTROS-programma Splinter in de Politiek mee in de wereld van politiek Den Haag. De voorzitter van de jongerentak van de VVD wil in zijn programma laten zien dat politiek leuk is en gidst de kijker in zes afleveringen door de Haagsche jungle.

  Volgens omroep AVROTROS opent de zoon van schrijver Bart Chabot deuren die normaal gesloten blijven en ontmoet hij politici op momenten dat ze echt zichzelf zijn. Zo gaat hij hardlopen met fractievoorzitter Rob Jetten van D66 en leest hij met partijgenoot Mark Rutte kranten in het café.

  Splinter werd in 2017 bekend bij het grote publiek, toen hij debuteerde als tafelheer in De Wereld Draait Door. “Ik voel me niet trots. Ik vind het wel heel fijn voor hem, want hij wil dit graag. Zijn optredens in de media vind ik verrassend goed”, zei zijn vader Bart toen in weekblad Party.
  Lees verder