Programma
Seat Mooiste Goals Ooit

Seat Mooiste Goals Ooit

6
Wat is de allermooiste goal ooit? Elke maandagavond zet RTL 7 in Seat Mooiste Goals Ooit 500 kanshebbers uit het heden en verleden op een rijtje.

De dribbel van Diego Maradona, Marco van Basten in de EK-finale, de penalty van Johan Cruijff samen met Jesper Olson, de volley van Zidane in de Champions League-finale, het afstandsschot van Arie Haan tegen Italië; sommige doelpunten zijn legendarisch.


De makers van deze doelpunten komen hierbij aan het woord, natuurlijk de Nederlandse topvoetballers maar ook de buitenlandse toppers zoals Pele, Diego Maradona, David Beckham en Steven Gerrard.

Ook deskundigen zoals Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp laten hun licht schijnen op de getoonde voltreffers.

De kijker kan via de site van Seat Mooiste Goals Ooit stemmen welke van deze doelpunten thuis horen in de definitieve ranglijst die in de laatste aflevering wordt bekendgemaakt.

Humberto Tan presenteert Seat Mooist Goals Ooit en commentator Leo Driessen is te horen als voiceover.
 • Seat Mooiste Goals Ooit

  2572 x bekeken | 22-3-2010
  Seat Mooiste Goals Ooit - 22-3-2010
  5
  Deze uitzending van het programma Seat Mooiste Goals Ooit is uitgezonden op maandag 22 maart door RTL7. Te gast waren Wilfred Genee, David Beckham, Johan Derksen en Rene van der Gijp. De presentatie was in handen van… Bekijk uitzending
Over dit programma
 • Humberto Tan Humberto Tan is geboren op 26 oktober 1965 te Paramaribo Suriname. Humberto Tan is een Nederlands televisiepresentator, schrijver, DJ en kledingontwerper. Humberto Tan presenteert nu Humberto en Humberto Onderneemt. Als presentator is Humberto Tan… Bekijk volledig dossier
 • Wilfred Genee Wilfred Genee is geboren op 27 juni 1967 te Leeuwarden. Wilfred Genee is een Nederlands tv-presentator en sportjournalist, die op jonge leeftijd al 'iets met sport' wilde doen. Wilfred Genee presenteert nu Veronica Inside. Als presentator is… Bekijk volledig dossier