Programma
SBS6 sterren surprise

SBS6 sterren surprise

7
SBS6 sterren surprise is een programma bij SBS6. Dit programma staat geheel in het teken van kerst! Het dreamteam van SBS-presentatoren laat in heel Nederland grote en kleine dromen uitkomen.
 • SBS6 sterren surprise

  1634 x bekeken | 26-12-2016
  SBS6 sterren surprise - Aflevering 1
  6
  Deze uitzending van het programma SBS6 sterren surprise met de titel SBS6 sterren surprise - Aflevering 1 werd uitgezonden op woensdag 21 december door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws over SBS6 sterren surprise
 • SBS6 sterren surprise - SBS6 Sterren Surprise terugkijken

  SBS6 Sterren Surprise terugkijken

  23-12-2016


  In aanloop naar de feestdagen zijn zes SBS6-gezichten het land ingegaan om acht personen te verrassen en een onvergetelijke kerst te bezorgen door hun grootste wensen te vervullen. Het programma SBS Sterren Surprise werd woensdagavond uitgezonden op de familiezender.

  Onder andere de SBS-sterren Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Patty Brard en Marlayne Sahupala zijn het land ingegaan om de acht personen te verrassen. Ook andere bekende Nederlanders, waaronder violist André Rieu en zanger Frans Bauer, werkten mee aan het eenmalige SBS6-programma.

  Irene Moors blikt voor SBS6 al de hele week vooruit naar kerst. In het dagelijkse liveprogramma Irene & Rudolph vieren kerst ontvangt de presentatrice SBS6-collega’s om mee terug te blikken op de meest opvallende momenten van het afgelopen jaar. Rudolph van Veen staat in de keuken.
  Lees verder