Programma
Saved by the Bell

Saved by the Bell

7
Saved by the Bell is een SBS6-programma waarin bekende Nederlanders zich het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig zeer nieuwsgierige kinderen. Voor dit programma is een schoolklas gemaakt met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. Elke week mogen de kinderen al hun vragen stellen aan 2 BN'ers. ook mogen zij opdrachten aan de gasten geven zoals een staredown of een dictee. De BNíers moeten zo eerlijk mogelijk antwoorden op alle vragen van de kinderen en natuurlijk zo goed mogelijk de opdrachten uitvoeren.
 • Saved by the Bell

  476 x bekeken | 15-1-2019
  Saved by the Bell - Giel de Winter & Marco Borsato
  7
  Giel de Winter en Marco Borsato krijgen het flink te verduren. De kids hebben zich grondig voorbereid, dus niets blijft de mannen bespaard. Giel moet met de billen bloot als er naar zijn stoute verleden als reisleiderÖ Bekijk uitzending
 • Saved by the Bell

  1020 x bekeken | 8-1-2019
  Saved by the Bell - Aflevering 1
  6
  Deze uitzending van het programma Saved by the Bell met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op dinsdag 8 januari door SBS6. Bekijk uitzending
Over dit programma
Nieuws
 • Saved by the Bell - Kinderen ondervragen BN’ers in SBS6-show Saved by the Bell

  Kinderen ondervragen BNíers in SBS6-show Saved by the Bell

  22-12-2018  SBS6 komt met het nieuwe tv-programma Saved by the Bell, waarin bekende Nederland worden ondervraagd door een klas van twintig kinderen. Onder andere Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B, Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ít Hek laten zich het hemd van het lijf vragen.

  Ook Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, Andrť Hazes en Gerard Ekdom doen mee aan de Nederlandse variant van de hitshow Facing the Classroom van het Frans mediabedrijf Vivendi Entertainment.

  Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud, die elke aflevering twee bekende Nederlanders mogen ondervragen. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in onder andere BraziliŽ, Mexico, BelgiŽ, Nieuw-Zeeland, Libanon, Polen en ItaliŽ.
  Lees verder
 • Saved by the Bell - Kinderen ondervragen BN’ers in Saved by the Bell

  Kinderen ondervragen BNíers in Saved by the Bell

  8-1-2019  Een klas van twintig nieuwsgierige kinderen krijgt in het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell de kans om bekende Nederlanders het hemd van het lijf laten vragen. Voor Saved by the Bell is een schoolklas met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud samengesteld om de BNíers te interviewen.

  Onder meer Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ít Hek doen mee aan het nieuwe tv-programma. Ook Ronnie Flex, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Giel de Winter, Andrť Hazes en Gerard Ekdom laten zich ondervragen door de kinderen.

  Saved by the Bell is de Nederlandse variant van de hitshow Facing the Classroom van het Franse mediabedrijf Vivendi Entertainment. Het succesformat is inmiddels verkocht aan tv-zenders in onder andere BraziliŽ, Mexico, BelgiŽ, Libanon, Polen, ItaliŽ en aan diverse landen in het Midden-Oosten.
  Lees verder