Uitzending
RTL Nieuws - 23-6-2013

23-6-2013

RTL Nieuws

1777 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Nieuws onder andere:

New Yorkers worden gek van gezoem
Een opmerkelijk natuurfenomeen in New York, dat maar eens in de 17 jaar voorkomt. Miljarden vliegende insecten, cicaden, zijn uit de grond gekropen. En maken enorm veel lawaai. Correspondent Erik Mouthaan ging achter het lawaai

Jongen uit Gaza wint Arabische Idols
Palestijnen zijn massaal de straat op gegaan nadat een Palestijnse zanger de Arabische editie van Idols heeft gewonnen. Het gaat om de 23-jarige Mohammed Assaf uit de Gazastrook.

Teun de Nooijer voor het laatst op het hockeyveld
Verslaggever Floor Bremer was bij de afscheidswedstrijd van hockeyer Teun de Nooijer. Afscheid nemen is moeilijk, zei de hockeyheld tegen Floor.

Olaf Koens: Klokkenluiders in Rusland de klos
Correspondent Olaf Koens legt uit dat klokkenluider Snowden niet van plan is in Rusland te blijven. Dat zou ook niet verstandig zijn, want Rusland vervolgt klokkenluiders. Ze krijgen er vaak lange straffen.

Smog uit IndonesiŽ naar MaleisiŽ
In het zuiden van MaleisiŽ is de noodtoestand uitgeroepen vanwege de gevaarlijke luchtvervuiling. De vervuiling komt uit IndonesiŽ; daar worden stukken oerwoud platgebrand.

'Edward Snowden laat zich niet zien'
De Amerikaanse klokkenluider Edward Snowden heeft Hongkong verlaten, en zou naar Moskou zijn gevlogen. Snowden heeft zich nog niet laten zien.

Deze uitzending van het programma RTL Nieuws is uitgezonden op zondag 23 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie