Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 9

Aflevering 9

RTL Late Night

4-9-2014

| 3521 x bekeken | 0 reacties
6
Prinses Laurentien gaat samen met een aantal BN'ers vijf minuten watertrappelen ter gelegenheid van WaterSpaardersdag. Daarna gaat ze lekker onder de douche en komt aan tafel met Ruben Nicolai, ambassadeur van de WaterSpaarders. Tooske Ragas gaat nu aan de slag voor de EO. Ze gaat het programma 'Van Hollandse Bodem' presenteren. Ze komt hierover vertellen. Chef-kok Ron Blaauw is al jaren voorstander van zelf verbouwen en laat ons zien wat allemaal mogelijk is met een stukje grond. De Deense tweeling Peder en Steen Mondrup komen ook langs. Ze hebben geschiedenis geschreven door in Kopenhagen de Ironman race te voltooien. Nu is een tijd van 15 uur, 32 minuten en 48 seconden op zich al een topprestatie, helemaal als je bedenkt dat Peder sinds zijn geboorte volledig verlamd is.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Olfers: Maak ontucht op sportclub bespreekbaar
Vanmiddag werd bekend dat honderden meisjes heimelijk gefilmd zijn in de kleedkamers van hockeyclub HGC. De zaak staat niet op zich, sportclubs blijken zeer aantrekkelijk voor dit soort praktijken, weet sportadvocaat Marjan Olfers. "Dit soort zaken moet daarom in de bestuurskamer altijd op de agenda staan."

'Vijf minuten watertrappelen is lang, dus douchen ook'
Prinses Laurentien sprong vandaag de Amsterdamse gracht in voor een bijzonder doel. Samen met 15.000 schoolkinderen en Ruben Nicolai roept ze iedereen op om korter te douchen en zo energie te besparen. We douchen gemiddeld 9 minuten, maar dat kan volgens de prinses en alle kinderen die meededen aan de actie makkelijk in 5 minuten.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Prinses Laurentien, Tooske Ragas en Ruben Nicolai te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan en Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op donderdag 4 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie