Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 77

Aflevering 77

RTL Late Night

25-4-2017

| 899 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Jack van Gelder maakte vanochtend een programma bij Radio 10. Gaat hij dit vaker doen? -Jessica Villerius maakte een documentaire over de mogelijk ten onrechte tot de dood veroordeelde Amerikaan Clinton Young. Samen met Emile Affolter van Amnesty International pleit ze tegen de doodstraf.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Virals van dinsdag 25 april 2017
Paarden hebben net als mensen af en toe last van faalangst...

101-jarige wint gouden medaille op 100 meter sprint
Deze 101-jarige Indiase vrouw heeft een gouden medaille gewonnen op de 100 meter sprint! En voor haar leeftijd deed ze dat nog rap ook!

"Er is geen concreet bewijs dat Clinton Young de moord gepleegd heeft"
De 31-jarige Clinton Young wacht al twaalf jaar op zijn laatste avondmaal. Jessica Villerius volgt deze Amerikaan al jaren en maakte de indringende documentaire 'Deal met de Dood', waarin ze aantoont dat er een grote kans is dat de verkeerde man in de dodencel zit.

Johan Cruijff Arena: "Diepe buiging voor Eberhard van der Laan dat hij dit geregeld heeft"
Het is eindelijk zover: de Amsterdam Arena wordt de Johan Cruijff Arena. Althans, er ligt een intentieverklaring. Het is dus nog steeds geen uitgemaakte zaak of toch wel...?

Is Joey een kind van frauderende oud-directeur spermabank?
Joey verwerkt met behulp van een spermadonor. De kans is groot dat zijn vader de frauderende oud-directeur Jan Karbaat van spermabank Bijdorp is. De foto's liegen er niet om.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jack van Gelder en Jessica Villerius te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 77 werd uitgezonden op dinsdag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie