Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 77

Aflevering 77

RTL Late Night

15-12-2015

| 2115 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Jan Jaap van der Wal blikt terug op klimaattop. -Popfotograaf William Rutten en mediapriester Roderick Vonhögen over wereldpremière 'Star Wars: The Force Awakens'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Star Wars-fan: 'Ik zit nog steeds helemaal te shaken!'
Mediapriester Roderick Vonhögen is een van de grootste Star Wars-fans in Nederland en kan zijn enthousiasme over de nieuwe film dan ook niet onderdrukken. "Het was zo ongelooflijk fantastisch!"

De verrassende verklaring voor Poetins rare loopje
Neuroloog Bas Bloem viel het op dat Poetins rechterarm nooit meebeweegt als hij loopt. Hij dacht eerst dat het om Parkinson ging, maar kwam toen toch tot een andere verrassende ontdekking.

Luuk in gesprek met de trotse Sportvrouw van het Jaar
Luuk is aanwezig bij het Sportgala en heeft live een gesprek met Dafne Schippers, de vrouw die zojuist Sportvrouw van het Jaar is geworden. Hoe voelt dat nou?

Nicky Romero openhartig over zijn burn-out
Het gaat nu weer beter met hem, maar Nicky Romero kampte lange tijd met een burn-out. Bij RTL Late Night vertelt hij openhartig over de druk die hij toen voelde.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Roderick Vonhögen en Jan Jaap van der Wal te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 77 werd uitgezonden op dinsdag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws