Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 77

Aflevering 77

RTL Late Night

11-12-2013

| 2829 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night "Aflevering 77"
Gasten: Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Candy Dulfer, Billy Ocean en Mathijs Beugelink.

Humberto op zijn knien voor Billy Ocean
Billy Ocean zit al jarenlang in het vak, maar nog steeds reist hij de hele wereld over om optredens te geven. Vanavond trad hij weer op met n van zijn vele hits, uit de jaren 70.

'Ik stond tien centimeter van de afgrond'
Mathijs was afgelopen jaar slachtoffer geworden van homogeweld, tijdens carnaval in Tilburg. Hij werd van een vijftien meter hoge trap geduwd en liep daarbij blijvend letsel op. Mathijs was professioneel musicaldanser en zag zijn droom in duigen vallen, althans dat dacht hij. Morgen staat hij oog in oog met de verdachten, hoe zal dat voor hem zijn?

Ronald de Boer over Ajax tegen AC Milan
Vanavond speelde Ajax de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen AC Milan. Ronald de Boer, broer van Ajax-coach Frank, heeft natuurlijk vol spanning naar de wedstrijd te gekeken en schoof na de wedstrijd aan om te vertellen hoe de Amsterdammers het er vanaf hebben gebracht.

De Headlines!
Vandaag heeft Luuk het over, onder andere: Gordon versus Connie, Ajax versus AC Milan en laat hij weer opmerkelijke fragmenten zien.

Rel tussen Connie en Goor gaat door!
Nadat Gordon het mobiele nummer van Connie Breukhoven heeft opgenoemd tijdens live televisie, is Connie er helemaal klaar mee! Hoe zal deze strijd aflopen?

Billy Ocean blaast publiek omver
Billy Ocean was woensdag te gast in RTL Late Night. Samen met de Ladies of Soul blies de zanger het publiek in het American Hotel omver met zijn hit Love Really Hurts Without You.

Connie sleept Gordon voor de rechter
Connie Breukhoven is woest! De diva reageerde woensdag in RTL Late Night op de actie van Gordon eerder op de avond tijdens het benefietgala van hem en Gerard Joling, waarbij hij haar telefoonnummer deelde met de rest van Nederland. Connie heeft haar advocaat erop gezet.

De 5 diva's of soul
Vijf kanjers van zangeressen hebben hun krachten gebundeld voor de Ladies of Soul: Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. In februari gaan de diva's het dak van de Ziggo Dome eraf blazen, maar vanavond is eerst het American aan de beurt.

Ladies of Soul - I'll Carry You Live bij RTL Late Night
De dames zingen voor het eerst live op tv hun single: I'll Carry You!

Billy Ocean - Suddenly Live bij RTL Late Night
De Britse zanger Billy Ocean werd in de jaren 70 en 80 een wereldster met hits als When the Going Gets Tough en Get Outta my Dreams, Get Into My Car. Morgen staat hij op het All You Need Is Love-concert, maar vanavond in RTL Late Night laat hij vast horen wat de bezoekers te wachten staat.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 77 werd uitgezonden op woensdag 11 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie