Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 73

Aflevering 73

RTL Late Night

25-4-2018

| 618 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

EO klopt na L'Homo-schorsing weer aan bij Arie Boomsma
Arie Boomsma was het eerste covermodel van de L'Homo. En dat ging niet zonder gevolgen. De EO schorste Arie, omdat zijn boodschap volgens de EO niet oveenkwam met dat van hen. Nu blijkt echter dat ze weer gaan samenwerken.

"Ik heb nog nooit een hetero personage kunnen spelen"
Thomas Cammaert staat op de cover van de tiende editie van de L'Homo. Aan Humberto doet hij zijn verhaal over homodiscriminatie in de acteerwereld.

GAY in 2018: "Tolerantie loopt terug"
Vandaag werd alweer de tiende editie van L'Homo gepresenteerd. Deze keer geen kussende hetero's op de cover van het jubileumnummer maar tien homoprominenten, die stellen dat Nederland helaas minder tolerant is geworden in die tien jaar.

Marleen de Rooy voelde Wiebes aan de tand
Premier Mark Rutte legde vandaag in de Tweede Kamer uit waarom hij de dividendbelasting afschafte. Politiek verslaggever Marleen de Rooy volgt het debat op de voet en vertelt ons meer.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arie Boomsma, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie en Thomas Cammaert te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 73 werd uitgezonden op woensdag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie