Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 61

Aflevering 61

RTL Late Night

19-11-2013

| 2842 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Martin Garrix met Animals!
Doet u zichzelf en de buren vooral een plezier en draai die volumeknop maar open hoor..

Erik over autoriteit
Erik van Muiswinkel is terug in de theaters met zijn nieuwe oneman-show 'Schettino!', een voorstelling vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben. Wat de show nou precies gaat inhouden vertelt Erik in RTL Late Night!

Een reversed klokje Garrix-style
Martin legt uit hoe hij zijn nummer 1 hit Animals produceerde

Martin Garrix gaat keihard!
De nieuwe Nederlandse nummer 1-DJ ligt op de loer. Martin Garrix bestijgt op zeventienjarige leeftijd de Britse hitlijsten, maar heeft ook al optredens in Las Vegas achter de rug. Gelukkig blijft de DJ met beide beentjes op de grond en vertelt hij alles over zijn internationale carrière en welke plannen hij nog in het verschiet heeft!

Emotionele vrijspraak op Bonaire
Twee mannen die in 2005 op Bonaire onschuldig werden veroordeeld voor moord, zijn vorige week vrijgesproken en vrijgelaten. Acht jaar lang was hun advocaat bezig om de onschuld van de twee te bewijzen. Hoe dit horrorverhaal zo ver heeft kunnen komen en het nu met de mannen gaat kom je vanavond te weten in RTL Late Night.

Verbijsterend veel ging mis
Geert-Jan Knoops, advocaat van de mannen die maar liefst ácht jaar onschuldig vastzaten op Bonaire legt uit wat er allemaal mis is gegaan tijdens het gerechtelijk onderzoek. En dat blijkt heel wat..

De Headlines!
Met vandaag: Moeilijke deuren, superselfies, domme acties en een heel goed werkend pillendoosje..

Worstelen met kinderen
Na het grote succes van 'Help! ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt' komt Bastiaan Ragas met het logische vervolg: 'Maar je krijgt er wel héél veel voor terug', gebaseerd op zijn eigen bestseller. Samen met Anne-Marie Jung speelt hij een worstelend werkend stel met jonge kinderen. Alle ins en outs over dit nieuwe theaterstuk hoor je vanavond.

'Het geluid van een kolfapparaat...'
Seks na de bevalling komt heus wel goed, maar eerst moeten jonge ouders even wennen aan de 'functionele melkklieren'...

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anne-Marie Jung, Bastiaan Ragas, Erik van Muiswinkel en Geert-Jan Knoops te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 61 werd uitgezonden op dinsdag 19 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!