Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 58

Aflevering 58

RTL Late Night

4-4-2018

| 949 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Zˇ wil de minister het fileprobleem oplossen!
Minister Cora van Nieuwenhuizen stelt 100 miljoen beschikbaar om de verstopping op de wegen te verlichten. Ze vertelt welke maatregelen er nodig zijn om het groeiende fileprobleem tegen te gaan.

Gerard Ekdom vertelt waarom hij overstapt naar Radio 10
Radio-dj Gerard Ekdom zit al twintig jaar bij de publieke omroep, onder andere bij 3FM en NPO Radio 2. Hij vertelt waarom hij nu besloten heeft om over te stappen naar Radio 10 van John de Mol.

Stapt Gordon ook over naar Talpa?
Het is onrustig in medialand. Veel bekende presentatoren en dj's zijn al overgestapt naar Talpa van John de Mol. Is Gordon ook van plan om over te stappen?

Lucille Werner pleit voor 'vrijheid van onhandigheid'
Precies vijftig jaar geleden werd Martin Luther King vermoord. Hij inspireerde miljoenen mensen wereldwijd met zijn iconische toespraak 'I Have A Dream'. Lucille Werner vertelt wat haar droom is voor de wereld.

Documentairemaker Sinan Can deelt zijn ontroerende droom voor Irakese kinderen
Precies vijftig jaar geleden werd Martin Luther King vermoord. Hij inspireerde miljoenen mensen wereldwijd met zijn iconische toespraak 'I Have A Dream'. Documentairemaker Sinan Can deelt bij ons zijn droom, ge´nspireerd door King's nalatenschap.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gerard Ekdom, Lucille Werner, Sinan Can, Estelle Cruijf en Cornelis Willem Heuckeroth te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 58 werd uitgezonden op woensdag 4 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!