Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 51

Aflevering 51

RTL Late Night

24-3-2014

| 3682 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Herman den Blijker helpt vriend met hersenziekte
Jan Fens is een tikkende tijdbom. In 2012 is bij hem de hersenziekte CAA ontdekt. Een ziekte die nu al 1 op de 4 60-plussers treft. Samen met zijn vriend Herman den Blijker trekt Jan via zijn Dutch CAA Foundation ten strijde om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ongeneeslijke ziekte.

Dit eten de wereldleiders tijdens de nucleaire top
Sterrenkok Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse mogen morgen de lunch verzorgen tijdens de nucleaire top. Geen eenvoudig klusje want de lijst met producten die streng verboden zijn is eindeloos. Aan welke protocollen, regels, voorbehouden en veiligheidsmaatregelen moeten zij voldoen? En waarom wordt er geen spinazie geserveerd?

De Headlines
Luuk Ikink met het het opvallendste nieuws en de leukste fragmentenn van de dag.

'Oh my god dat is hem!'
Bij deze studentes die vandaag aanwezig waren bij zijn bezoek aan het Rijksmuseum kan de Amerikaanse president Obama nóóit meer stuk.

'Bezoek Obama goed voor toerisme'
Vandaag was het dan eindelijk zover, Barack Obama zette voet op Nederlandse bodem. De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan trok de hele ochtend met hem op. Waarom wilde Obama zo graag naar het Rijksmuseum? Hoe zorgt hij ervoor dat zijn stad optimaal beveiligd is? En wegen de kosten van de omvangrijke operatie eigenlijk op tegen de baten? Volgens Van der Laan betaalt het bezoek van Obama zich juist dubbel en dwars terug.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Dré Hazes, Eberhard van der Laan, Herman den Blijker, Jeroen van der Boom en Jonnie Boer te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 51 werd uitgezonden op maandag 24 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie