Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 35

Aflevering 35

RTL Late Night

16-10-2015

| 1782 x bekeken | 0 reacties
6
Frits Spits over zijn muzikale standaarden, Sara Kroos schommelt al jaren enthousiast met haar gewicht en Marco Borsato is in een nieuwe fase van zijn leven beland. Muziek is er vanavond van 2 Brothers on the 4th Floor!

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De 'Als ik zestig ben, laat ik het lopen'-taart van Sara Kroos
Met haar boek 'Als ik het niet kan, kun jij het ook!' deelt Sara Kroos alle strubbelingen wat betreft haar gewicht Ún deelt ze de heerlijkste recepten. En die hebben hele bijzondere namen..

De Nederlandstalige muziekquiz met Frits Spits
Radio 1-dj Frits Spits heeft een prachtig boek geschreven over de Nederlandstalige muziek en deelt via een druk op de rode knop zijn kennis met ons.

Wendy van Dijk: 'Mijn cokeverslavingsroddel was een marketingplan'
Quote suggereerde in hun uitgave van deze maand dat Wendy van Dijk een cokeverslaving zou hebben. Maar dat liet ze niet zomaar over zichzelf zeggen.

2 Brothers on the 4th Floor - Never Alone
Op vrijdagavond 16 oktober werden we terug in de tijd genomen met de heerlijke hit Never Alone van 2 Brothers on the 4th Floor.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Marco Borsato, Frits Spits, Sara Kroos en Wendy van Dijk te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie