Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 32

Aflevering 32

RTL Late Night

23-2-2016

| 2346 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -André Kuipers speelt hoofdrol in space-avontuur. -Milika Peterzon over heftige tijd na hersenbloeding.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De headlines van dinsdag 23 februari 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: zus koopt hamster voor broer, wheelz konijn, eekhoornbrug, David Mcallen, liedjes in bekende reclames, virals van de week.

Burgemeester Han Noten: 'Ik hoorde sirenes'
De burgemeester van Dalfsen Han Noten en Arriva directeur Anne Hettinga waren aanwezig om te praten over het tragisch treinongeluk waarbij een dode en gewonden vielen.

Een verhaal ontstaan in de ruimte
Nederlands ruimtevaarder André Kuipers kwam langs om te praten over de verhalen over zijn alter-ego André het Astronautje. Ook kregen we een klein voorproefje van het toneelstuk over deze verhalen met een mooi optreden!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Milika Peterzon, André Kuipers en Han Noten te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 23 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie