Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 17

Aflevering 17

RTL Late Night

2-2-2016

| 1266 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze aflevering: -Shanne Braspennincx over de Spelen in Rio. ?Paul de Leeuw ontvangt Oeuvre Award van de TV-beelden. -Antoinette Beumer en Thijs Römer kunnen zich geen filmwereld voorstellen zonder sigaretten.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van dinsdag 2 februari 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: een bosmarmot voorspelt de lente, de Superbowl baby boom en een presentatrice met een slechte dag.

Vader René Klijn: 'Paul heeft mijn zoons droom waargemaakt'
Het fragment uit Paul de Leeuw's show waarin zanger René Klijn vertelde over zijn ziekte was kenmerkend voor Pauls carrière. Nu René er niet meer is, vertelt zijn vader wat dit moment voor René betekende.

Baanwielrenster Shanne over haar hartinfarct
Baanwielrenster Shanne Braspennincx was in Colorada toen ze een hartinfarct kreeg. Hoe heeft zij dat zelf ervaren?

Zou men nog wel moeten roken in films?
Films waarin gerookt wordt zouden binnenkort een 18+-kijkwijzer kunnen krijgen. Regisseur Antoinette Beumer en acteur Thijs Römer zijn het hier niet mee eens.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Antoinette Beumer, Thijs Römer, René Klijn en Luuk Ikink te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 2 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie