Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 169

Aflevering 169

RTL Late Night

7-9-2017

| 776 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Als je Ahmed heet mag je bepaalde functies niet vervullen"
Ahmed Marcouch is de nieuwe burgemeester van Arnhem. Zijn benoeming bleef niet onopgemerkt: van een demonstratie van Geert Wilders tot de verstoring van zijn installatie door Pegida aanhangers. Hij reageert op deze ophef.

"Ik kan heel diep gaan"
Dafne Schippers maakte de hooggespannen verwachtingen waar deze zomer. Een enerverend seizoen sloot ze af met de ultieme bekroning: het prolongeren van de wereldtitel op de 200 meter. Ze vertelt over het WK en hoever zij bereid is te gaan.

"Dit duivelse dilemma maakt deze film fascinerend"
National Geographic presenteert het fascinerend tv-experiment 'The Verdict'. De kijker beslist live mee over het fictieve lot van gevechtspiloot Lars Koch die een gekaapt passagiersvliegtuig met onschuldige burgers uit de lucht schoot waardoor hij tienduizenden andere levens redde. Presentator Roelof Hemmen en strafrechtadvocaat Geert-Jan Knoops storten zich op dit verschrikkelijke dilemma.

Hotelmanager St. Maarten: "We hebben heel hard hulp nodig"
We schakelden live met Paul Boetekees, directeur van Holland House Beach hotel op St. Maarten.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ahmed Marcouch, Geert-Jan Knoops, Geert Wilders en Roelof Hemmen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 169 werd uitgezonden op donderdag 7 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie