Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 15

Aflevering 15

RTL Late Night

18-9-2015

| 2335 x bekeken | 1 reacties
6
Vanavond in RTL Late Night: De 'lulverhalen' van Sylvana Simons, Bobbi Eden en Howard Komproe. Leon Verdonschot komt met het boek Born to Run, een ode aan Bruce Springsteen. Frans Timmermans praat over het vluchtelingenvraagstuk.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'We moeten gezamenlijk het probleem aanpakken'
Je kunt geen krant openslaan of je wordt ermee geconfronteerd: steeds meer vluchtelingen komen naar Nederland en Europa. Onze belangrijkste man in Europa eerste-vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans legt in RTL Late Night uit hoe we het best met de situatie om kunnen gaan. Volgens Frans is het belangrijk om een goede balans te vinden en gezamenlijk de problemen aan te pakken. "Alleen als je gezamenlijk werkt aan de grensbewaking aan de buitengrenzen, gezamenlijk geld stopt in mensen die ver weg hulp zoeken en we moeten veel meer politieke energie steken in het stoppen van oorlogen en conflicten, waardoor vluchtelingenstromen ontstaan. Alleen als je dat allemaal doet kun je succes hebben", zegt Frans in RTL Late Night.

Randy Fenoli is de superheld van aanstaande bruiden
Zelfs Humberto Tan kijkt naar het populaire TLC-programma 'Say Yes To The Dress' van mode-ontwerper Randy Fenoli. Hij is de superheld van aanstaande bruiden van over de hele wereld en helpt allerlei soorten vrouwen bij het vinden van de perfecte bruidsjurk. "Ja ik heb de beste baan in de wereld", zegt Randy in RTL Late Night.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bobbi Eden, Frans Timmermans, Howard Komproe, Leon Verdonschot en Sylvana Simons te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op vrijdag 18 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie