Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 13

Aflevering 13

RTL Late Night

29-1-2014

| 3151 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Johnny de Mol & Willeke Alberti-De Glimlach van een Kind
Johnny de Mol en zijn moeder Willeke Alberti namen speciaal voor de Week van Het Vergeten Kind een duet op. In RTL Late Night zongen ze het lied De glimlach van een Kind voor het eerst live op tv!

Ferri Somogyi wist al jaar van vertrek
Pas getrouwd, gearresteerd voor moord en getroffen door een hartaanval, maar de grootste klap deelde Ferri Somogyi zelf uit aan tafel bij Humberto Tan: hij stopt met GTST. De acteur wist het al een jaar, maar moest al die tijd zijn mond houden. Ook tegen collega's op de set, en dat was niet gemakkelijk.

'Ontvoeringen niet alleen gepleegd door type Holleeder'
Jaap Knotter is al jarenlang dusdanig gefascineerd door ontvoeringen dat hij er vandaag op is gepromoveerd. Hij sprak maar liefst veertig Nederlandse kidnappers en gijzelnemers om te kijken wat hen in vredesnaam bezielt; van doorgewinterde criminelen tot 'onervaren' ouders die impulsief hun kind meenemen. "Het gebeurt niet alleen maar door een 'type Holleeder', maar ook door een moeder en dat is van een heel ander kaliber, dan zul je anders moeten reageren."

'Sven Kramer kan nog groter worden'
Velen verklaarde hem voor gek maar het is Rintje Ritsma gelukt: een 400 meter lange ijsbaan realiseren in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vrijdag opent de meervoudige Wereld en Europees kampioen op bijzondere wijze 'zijn' Coolste Baan. Maar we blikken natuurlijk ook vast vooruit op de Olympische Winterspelen in Sotsji, waar de Nederlandse schaatsploeg volgens Rintje zeker gaat vlammen.

'Als je dit niet voelt ben je van steen'
Vandaag is de Week van Het Vergeten Kind van start gegaan, een initiatief van Stichting Het Vergeten Kind met Johnny de Mol als ambassadeur. In het kader daarvan namen Johnny en zijn moeder Willeke Alberti samen een duet op: De Glimlach Van een Kind. Moeder Willeke is maar wat trots op haar zoon. Maar de bescheiden Johnny vindt het de gewoonste zaak van de wereld om oog te hebben voor zijn omgeving.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Johnny de Mol, Willeke Alberti, Ferri Somogyi en Rintje Ritsma te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 29 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie