Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 122

Aflevering 122

RTL Late Night

27-6-2017

| 641 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Ik ben niet alleen een tenniscoach, maar ook een levenscoach"
Raemon Sluiter is met zijn pupil Kiki Bertens de meest succesvolle tenniscoach van de afgelopen jaren en weet hoe zwaar het is om in je eentje zo'n topprestatie te moeten leveren. Hij vertelt over zijn ambities als coach.

Ida verhuist noodgedwongen om moordenaar dochter te ontlopen
In Nederland komen daders en nabestaanden van ernstige geweldsdelicten vaak bij elkaar in de buurt te wonen na vrijlating. Dat geldt ook voor moeder Ida. De man die haar dochter met 86 messteken om het leven bracht woont nu bij moeder Ida om de hoek. Zij voelt zich noodgedwongen om te verhuizen.

"Er wordt niet genoeg geļnvesteerd in IT"
Een gijzelvirus dat luistert naar de naam 'Petya' verspreidt zich razendsnel over de hele wereld. Volgens IT-directeur Otto Lodewijk investeren bedrijven niet genoeg in IT om zich tegen dit soort virussen te beschermen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Nathan Rutjes en Raemon Sluiter te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 122 werd uitgezonden op dinsdag 27 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee